Uşak durdurulamıyor

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif, TÜYAP Büyükçekmece'den Şahin Ekmen ile anlaştı.

NTV Spor 10.07.2015 - 12:18
Uşak durdurulamıyor
Uşak Sportif Kulübü Başkanı Arif Akçakaya yaptığı açıklamada, bir süredir görüştükleri kısa forvet Şahin Ekmen ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
     
Akçakaya, geçen sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve bu sezon Süper Lig'e çıkan TÜYAP Büyükçekmece takımından transfer ettikleri 2,03 metre boyundaki Şahin Ekmen'in alınmasıyla transferin büyük bölümünü tamamladıklarını kaydetti. Bir yabancı ve bir yerli transfer daha gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Akçakaya, "Takımın iskeleti oluştu, iki transfer daha yapıp çalışmaları sonlandırmak istiyoruz. Teknik heyet altyapıdan iki ya da üç oyuncuyu takıma kazandıracak" dedi.
     
İsim sponsorluğu ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Akçakaya, birkaç gün içinde bu konuda kamuoyuna açıklama yapacaklarını bildirdi.
     
Uşak Sportif, transferde Paul Harris, D'angelo Harrison, Tyrone Johnson, Khem Birch, Watson ve Torku Konyaspor'dan Mesut Ademoğlu ve Trabzonspor Medical Park'tan Can Korkmaz ile anlaşma sağlamıştı. Uşak ekibi Şahin Ekmen transferiyle 8. oyuncuyu renklerine kattı.

Sayfa Yükleniyor...