Pedro Ada yolcusu mu?

Barcelona'nın alt yapısından yetişip, İspanya milli takımına kadar yükselen Pedro, kendisine teklifler olduğunu doğruladı.

NTV Spor 13.07.2015 - 17:16
Pedro Ada yolcusu mu?

Barcelona'nın kadrosuna Neymar'ı, ardından da Suarez'i katmasıyla birlikte daha az forma şansı bulmaya başlayan Pedro, kariyer planlamasında kendisine yeni bir rota çizebilir.

Daily Mail'in haberine göre; aralarında Chelsea'nin de bulunduğu birçok kulübün Barcelona'ya teklifte bulunduğu ve İspanyol oyuncunun takımdan ayrılma fikrine sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Pedro'nun Barcelona ile olan sözleşmesinde, 22 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu bedeli ödeyen bir kulüp, Pedro ile de anlaşması halinde transferi sonlandırabilir.

Barcelona, bu transfer döneminde kadrosuna Arda katmış olsa da, Ocak ayına kadar bu oyuncuyu kullanamayacak olmasından dolayı en azından transfer yasağının kalkacağı tarihe kadar Pedro'nun ayrılması konusunda pek de istekli değil.

Zira Barcelona, 6 aylık bir süre zarfında kullanamayacağı Arda Turan'ı kadrosuna kattıği için bazı çevreler tarafından eleştiriliyor. Bunun üstüne bir de Pedro'nun takımdan gönderilmesi, eleştirilerin dozunu ciddi biçimde arttırabilir.

Sayfa Yükleniyor...