Gurbetçi hakeme UEFA'dan görev!

Türk kökenli Hollandalı futbol hakemi Serdar Gözübüyük, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Göteborg ile Polonya'nın Slask Wroclaw takımları arasında oynanacak maçı yönetecek.

NTV Spor 14.07.2015 - 14:35
Gurbetçi hakeme UEFA'dan görev!
Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, İsveç'in Göteborg kentinde 23 Temmuz Perşembe günü oynanacak maçta Gözübüyük'ün yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Angelo Boonman ve Dave Goossens yapacak.
     
Gözübüyük, kariyerinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki altıncı maçına çıkacak.
     
Hollanda'nın FIFA kokartına sahip en genç hakemi Gözübüyük, yaptığı açıklamada, UEFA'dan görev aldığı için mutlu olduğunu söyledi.
     
FIFA kokartı takmasının ardından uluslararası düzeyde yönettiği maçların sayısının giderek arttığını kaydeden Gözübüyük, "En son geçen nisan ayında İsviçre'nin Nyon kentinde Shakhtar Donetsk ile Chelsea takımları arasında oynanan UEFA Gençler Ligi finalini yönettim. O maçta başarılı bir performans sergiledim ve UEFA Başkanı Michel Platini karşılaşmadan sonra beni tebrik etti" diye konuştu.
     
Hollanda'da son iki sezondur en başarılı hakemi seçildiğini hatırlatan Gözübüyük, amacının ülke içinde elde ettiği bu başarıyı uluslararası alana taşımak olduğunu ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...