Lewandowski ateş pahası!

Manchester United'ın, Bayern Münih'ten Robert Lewandowski'yi almak için en az 50 milyon euro'yu gözden çıkarmak zorunda olduğu açıklandı.

NTV Spor 15.07.2015 - 13:59
Lewandowski ateş pahası!

Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye, Radamel Falcao'nun ise Chelsea'ye gitmesinin ardından elinde Wayne Rooney dışında deneyimli golcü kalması üzerine Kırmızı Şeytanlar'ın Robert Lewandowski'ye yöneldiği haberlerinin çıkmasına neden oldu. Ancak oyuncunun menajeri Cezary Kucharski, Lewandowski'nin, Old Trafford ekibine pahalıya patlayacağını açıkladı.

Polonya televizyonuna konuşan Kucharski, "Böyle bir durumda sanırım yüksek bir teklifle gelmeleri gerekir, Bayern, Lewandowski'yi satmak için 50 milyon euro gibi yüksek bir para ister" dedi.

Robert Lewandowski'nin golleri ve asistleri garanti eden transfer piyasasındaki en değerli oyunculardan biri olduğunu vurgulayan Kucharski, "Kariyerinin geri kalan bölümünde bunu gösterdi. Her yıl daha iyi bir oyuncu oluyor ve üst düzey oynuyor. Her sezon en az 30 golü garanti etmesi ve diğer kulüplerdeki kredibiletisi çok önemli" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund'dan tartışmalı bir şekilde Bayern Münih'e transfer olan ve ilk yılında ligde 17  gol atarak takımının şampiyonluğunda pay sahibi olan oyuncusu için Bayern'in satış gibi bir düşüncesi olmadığını da söyleyen Kucharski, "Dürüst olmak gerekirse göndermeleri için de para dışında bir neden yok" diye konuştu.

26 yaşındaki Robert Lewandoski, geçen sezon Bayern ve Polonya Milli Takımı formalarıyla 30 gol kaydetmişti.

Sayfa Yükleniyor...