Şimşek yeniden başkan!

Şanlıurfaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresinde Fethi Şimşek, yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Şimşek, "Süper Lig'de oynama şerefini ve hakkını bu takıma çok görmeyin. Biz Süper Lig'i hak ediyoruz" diye konuştu.

NTV Spor 19.07.2015 - 16:04
Şimşek yeniden başkan!

Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresinde mevcut başkan Fethi Şimşek, yeniden başkanlığa seçildi.
     
Sarı-yeşilli kulübün Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılan kongresine, İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ile delegeler ve taraftarlar katıldı.
     
Tek listeyle seçime gidilen kongrede, Şimşek yeniden başkanlığa getirildi.
     
Şimşek, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, önemli bir sorumluluk üstlendiklerini belirterek, takımın iyi bir şekilde yönetilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     
Geçen sezon transfer konusunda hata yaptıklarını aktaran Fethi Şimşek, bu sezon daha isabetli transferler yapabilmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.
     
Şimşek, takımın Süper Lig'e çıkmayı hak ettiğini vurgulayarak, "Bu kent başarıya layık, bu memleketin güçlü olmaya hakkı var. Süper Lig'de oynama şerefini ve hakkını bu takıma çok görmeyin. Biz Süper Lig'i hak ediyoruz. Benim tek sevdam Şanlıurfa sevdasıdır" dedi.
 
Kentteki iş adamlarından da takıma destek vermelerini beklediklerini anlatan Şimşek, yeni dönemden umutlu olduğunu sözlerine ekledi.
     

Sayfa Yükleniyor...