"Amacımız Süper Lig"

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, amaçlarının iyi bir takım oluşturarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

NTV Spor 20.07.2015 - 16:26
"Amacımız Süper Lig"

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 15 Temmuz'da sona eren ilk etap kampının ardından 2. etap kamp çalışmalarını da Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştiriyor.

Teknik Direktör Metin Diyadin gözetiminde taktik antrenmanlar yapan sarı-kırmızılı takımda eksik futbolcu bulunmuyor.

Diyadin, yaptığı açıklamada, yeni bir takım olmalarına rağmen ilk etap kamptan çok memnun olduklarını, 2. kamp dönemini de yine Erzurum'da yaptıklarını söyledi.

Bu etapta hem hazırlık maçları hem de taktiksel antrenmanlara gireceklerini belirten Diyadin, "Buradan biraz daha hazır olarak dönmeyi umut ediyoruz. Çünkü yüzde 80'i yeni oluşmuş bir takım. Kadromuz biraz karma oldu, deneyimli de genç oyuncu da var. Uyumlu bir kadro oluşturma çabasındayız. Yapacağımız 4 hazırlık maçı bazı ufak tefek eksiklerde belirleyici olacak. Bu süreç bizim için önemli. Bu süreci de sağlıklı bir şekilde geçip İzmir'e dönmek istiyoruz" diye konuştu.

SÜPER LİG HEDEFİ
Yeni oluşturdukları takımda adaptasyon süreci olacağını ifade eden Diyadin, "Amacımız iyi bir takım oluşturup Göztepe'yi Süper Lig'e taşımak. Tabii ki bu kolay bir yol değil. Çünkü yüzde 80'i yeni transferlerden oluşan bir takımın bir adaptasyon süreci de olacaktır. Bütün çabamız da bu doğrultuda olacak. Takım olma anlamında, birlikteliği oluşturma adına önemli bir süreci yaşayacağız. Bu açıkçası ligin içinde de devam edecek. Çünkü bu bir realitedir. İnşallah Göztepe'de de beklenen hedefi bulacağız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'dan transfer edilen savunma oyuncusu Giray Kaçar, kampa katıldı. Antrenmanın yapıldığı sahaya gelen Kaçar, Diyadin ile kucaklaşıp bir süre sohbet etti.

Sayfa Yükleniyor...