Atletico'dan karlı alış veriş!

Atletico Madrid'in Filipe Luis'i 16 milyon Euro'ya renklerine bağladığı iddia edildi.

NTV Spor 20.07.2015 - 21:58
Atletico'dan karlı alış veriş!

İspanyol Marca gazetesi, geçen sezon başında Atletico Madrid'in 24 milyon Euro'ya Chelsea'ye sattığı sol bek oyuncusunu 16 milyon Euro'ya geri aldığını yazdı. Chelsea'de beklentilerin uzağında kalan ve Jose Mourinho'nun ekibinde ilk 11 şansı bulamayan Luis, resmi olarak açıklandığı takdirde; Luciano Vietto (Villarreal), Yannick Carrasco (Monaco) ve Jakson Martinez'in (Porto) ardından Atletico'nun bu sezon renklerine kattığı dördüncü isim olacak.

2010 ile 14 arasında Atletico Madrid forması giyen ve Diego Simeone'nin ekibiyle 127 maça çıkan; Avrupa Ligi, İspanya Kral Kupası ve İspanya Şampiyonluğu yaşayan Filipe Luis'in transferine Jose Mourinho da yeşil ışık yakmıştı. Portekizli teknik adam oyuncuyla ilgili olarak, "Eğer Atletico Ma drid onu geri almak istiyorsa teklifleri düşünürüz. İstediğimiz rakamı verirlerse transfer gerçekleşir" demişti.

Chelsea'nin, Luis'i gönderdiği takdirde de Alman Ligi ekiplerinden Augsburg forması giyen Abdul Baba Rahman'ı transfer edeceği haberleri basına yansıdı.

Sayfa Yükleniyor...