İlk rakip Ahal

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un, Afyonkarahisar kampında Ahal, Kardemir Karabükspor, Adanaspor ve Albimo Alanyaspor takımlarıyla hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

NTV Spor 21.07.2015 - 16:37
İlk rakip Ahal

Giresunspor kulübü idari menajeri Ercan Gezgin, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar kampındaki ilk maçı yarın saat 18.00'de Türkmenistan'ın Ahal takımıyla yapacaklarını söyledi.
     
Bu özel karşılaşmanın ardından Afyonkarahisar'daki turnuva maçlarının başlayacağını belirten Gezgin, "25 Temmuz Cumartesi günü Kardemir Karabükspor, 29 Temmuz Çarşamba günü Adanaspor ve 2 Ağustos Pazar günü de Albimo Alanyaspor ile karşılayacağız" dedi.
     

KOMBİNE BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Kulüp Asbaşkanı Ercan Pamuk ise gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonunun kombine bilet fiyatları belirlendiğini ifade etti.

Kombine biletlerin önümüzdeki hafta satışa sunulacağını kaydeden Pamuk, "Kale arkası 75, maraton tribünü 125, kapalı tribün 250, VIP C tribünü 400, VIP B tribün fiyatı bin lira olarak belirlenmiştir. Taraftarlarımızın biletlere ilgi göstermesini arzuluyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...