İpek tarih yazdı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın gece 23:37’de başlayan mücadelesinde İpek Soylu, 3. sette çekilen Tatishvili’yi eledi

NTV Spor 22.07.2015 - 01:44
İpek tarih yazdı

İpek Soylu, TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta Anna Tatishvili karşısında gitti denilen maçı çevirdi ve rakibinin üçüncü sette çekilmesiyle karşılaşmayı kazandı

İlk 6 oyunda tenisçiler servislerine tutunduktan sonra ilk servis kıran Tatishvili oldu. İpek buna üst üste iki oyun alarak yanıt verdi ve 5-4 öne geçti. Ardından Tatishvili üst üste üç oyun alarak 51 dakika süren seti 7-5 kazandı.

İkinci setin beşinci oyununda servis kıran Tatishvili skoru 5-2'ye getirirken, maç sayısına kadar gelen sette İpek Soylu müthiş bir geri dönüşe imzasını attı ve 7-5'le setten galibiyetle ayrıldı.

Üçüncü sette ilk sayıyı İpek alırken, Tatishvili bir anda yere yığıldı. Başı dönen ve bir süre yerde kalan ABD'li raket, sağlık kontrolünün ardından kendisine geldi.

İlk oyun da İpek'in oldu. Ardından tenisçimiz rakibinin servisini kırarak ikinci oyunu da aldı. Bunun ardından Tatishvili maçtan çekilince İpek Soylu pes etmemesinin ödülünü ikinci tura çıkarak aldı.

Sayfa Yükleniyor...