İpek sitem etti!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde ve çiftlerde oynadığı maçlar sonunda elenen Türk tenisçi İpek Soylu, 24 saat içinde 3 maç oynamanın kendisini çok yorduğunu söyledi.

NTV Spor 22.07.2015 - 23:16
İpek sitem etti!
Garanti Koza Arena'da oynanan çiftler maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpek Soylu, teklerde ve çiftlerde oynadığı iki maçı değerlendirdi.
     
Çiftler maçının kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirten İpek, 24 saat içinde 3 maç oynamasına sitem ederek, "Uzun bir gün oldu. Daha çabuk toparlanabileceğimi hissediyordum. Programın değişmesini istedik ama değişim olmadı. Baş hakem bunu düşünmeliydi. Mental olarak etkilendim. 13 saat önce kazandığım maça sevinemeden başka bir maça konsantre olmak zorunda kaldım" diye konuştu.
     
Hedefleri hakkında da konuşan milli tenisçi, "Benim için her şey yolunda gidiyor. Burada en az bir tur kazanmak istiyordum ve başardım. Şu an için önümde olan hedeflere ulaştım. Yeni hedefler için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...