Bruno Alves'den Porto açıklaması!

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, Marsilya galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Alves, basında yer alan yeniden Porto'ya döneceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

NTV Spor 23.07.2015 - 00:32
Bruno Alves'den Porto açıklaması!

Kazanmanın her zaman önemli olduğuna vurgu yapan Alves, "Çalışmaya devam etmek mecburiyetindeyiz. Elimizden gelenin en iyisini vermek zorundayız" ifadesini kullandı.

Alves, "Portekiz basınına verdiğim bir röportaj vardı. Oradakinden farklı yansıtıldığını düşüyorum. O haber Portekiz'de öyle çıkmadı. Orada bana 'Bir gün yetiştiğiniz kulüp Porto'ya dönmek ister misiniz?' sorusunu sormuşlardı. Ben de 'Neden olmasın' diye düşüncemi söylemiştim. Ben Fenerbahçe'de mutluyum. Benim burada 1 yıl daha sözleşmem bulunuyor. Burada hedeflerim var. Fenerbahçe'de şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" dedi.

"KİME DAHA ÇOK GÜVENİYORSA..."
Portekizli futbolcu, savunma oyuncuları arasındaki rekabetin sorulması üzerine, "Hepsi kaliteli, yüksek kapasiteli oyuncular. Rekabet her zaman takımlar için iyidir. Bizim için de öyle. En iyi şekilde çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Karar hocanın olacak. Kime daha çok güvenirse onu sahaya sürecek" yorumunda bulundu.

HASAN ALİ: BELKİ TAM HAZIR DEĞİLİZ AMA..."
Fenerbahçe'nin bir diğer savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım da son hazırlık maçını güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını ifade ederek, "Asıl hedefimiz Shakhtar Donetsk maçı. Bugüne kadar 8 hazırlık maçı oynadık. Belki tam hazır değiliz ama haftaya hazır şekilde sahaya çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...