Wenger'in emeklilik sendromu!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, emeklilik düşüncesinin kendini paniklettiğini söyledi.

NTV Spor 23.07.2015 - 10:17
Wenger'in emeklilik sendromu!

Arsenal'in başında 20. sezonunun geçirmeye hazırlanan Arsene Wenger, Manchester United'ın eski çalıştırıcısı Sir Alex Ferguson gibi emekliye ayrılmayacağını açıkladı. 65 yaşındaki teknik adam, emeklilik düşüncesinin kafasında 5 saniye geçtiğini ancak bunun kendisini paniklettiğini dile getirdi.

2003-004 sezonunda Arsenal'i yenilgisiz şampiyonluğa taşımasının ardından Premier Lig'de o yıldan bu yana şampiyonluk yaşayamayan Wenger emekliliği düşünmediğini söylerken, "Ferguson her maça gidiyor; benim onun gibi atlarım yok" diye konuştu.

Manchester United'la oynadıkları maçta Ferguson'la emeklilik konusunda konuştuklarını söyleyen Wenger, "Ona özlemeyecek misin? diye sordum. O da artık yeter yanıtı vermişti" ifadelerini kullandı.

1996'da Monaco'dan Arsenal'in başına geçen sonraki sezon takıma lig ve FA Cup şampiyonluğu yaşatan ve kulüp tarihinde duble yapan ikinci teknik direktör olan Wenger, geçen sezon takımın Stoke City'ye 3-2 yenilmesinin ardından trenle eve giderken yapılan küfürler için de konuşurken, "Büyük tecrübem var ve bu tecrübe bana karşılaşacağım olaylar karşısında yol gösteriyor. Ancak o maçtan sonra beklemediğim bir şey oldu ve nasıl davranacağımı kestiremedim. Umulmadık tepki verdim" dedi.

Sayfa Yükleniyor...