Ramos'a vize yok!

Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez, Manchester United'ın uzun süredir gündeminde olan Sergio Ramos'un takımda kalacağını açıkladı.

NTV Spor 23.07.2015 - 12:47
Ramos'a vize yok!

Manchester United'ın Sergio Ramos için 1 ay önce yaptığı 45 milyon Euro'luk teklifi reddeden ve bu paranın yanısıra kaleci David de Gea'yı da isteyen Real Madrid, başarılı defans oyuncusu için kararını verdi. Aldığı ücretin yükseltilmesini isteyen Ramos'la ilgili konuşan teknik direktör Rafael Benitez, oyunrcunun takımdan ayrılmayacağını söyledi.

Haziran ayında göreve gelen Benitez başarılı oyuncunun transferiyle ilgili konuşurken, "Manchester United Menajeri Van Gaal'a saygım büyük; ancak Sergio, bizim için çok önemli bir oyuncu ve burada çok seviliyor. Takımdan ayrılacağını düşünmüyorum" dedi.

Takımın Avustralya'daki sezon öncesi hazırlık kampında bulunan 29 yaşındaki oyuncunun kalacağından emin olup olmadığı yönündeki soruya da net yanıt veren Benitez, "Bana göre; yüzde yüz kalacak" diye konuştu.

2005'te Sevilla'dan transfer olduktan bu yana Real Madrid formasıyla 445 maça çıkan ve 128 karşılaşmada kaptanlık pazubandını takan Sergio Ramos'un kalması için kulüp başkanı Florentino Perez de devreye girmişti.

Sayfa Yükleniyor...