Radwanska'nın keyfi yerinde!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde yarı finale yükselen Polonyalı tenisçi Urszula Radwanska, çok mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 24.07.2015 - 19:30
Radwanska'nın keyfi yerinde!

Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvada oynadığı çeyrek final maçından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Radwanska, 8 numaralı seri başı Bulgar Tsvetana Pironkova'yla çok çekişmeli bir müsabaka oynadığını belirterek, "Fileye çarparak rakip sahaya düşen maçın son sayısı benim için şans oldu. Zor bir maçtı. İkimiz de sonuna kadar savaştık. Kazanmak için her şeyi yaptım ve yarı finale çıktığım için mutluyum" diye konuştu.

Radwanska, 2012 yılından sonra ilk kez yarı final oynayacağının hatırlatılması üzerine, "3 sene sonra bunu başardığım için mutluyum. İki sene önce sakatlık geçirip ameliyat olmuştum. Sonra döndüm. Tırmanış içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Dünya 7 numarası olan ablası Agnieszka Radwanska hakkında gelen bir soru üzerine Polonyalı tenisçi, "Sürekli bana destek veriyor ve her gün görüşüyoruz. Burada ablamın şampiyonluğu var. Umarım bu sefer de ben İstanbul'dan güzel anılarla ayrılırım" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...