"İlk set resmen uyudum"

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde yarı finale yükselen Slovak tenisçi Magdalena Rybarikova, kaybettiği ilk setten sonra iyi bir oyun ortaya koyarak tur atladığını söyledi.

NTV Spor 24.07.2015 - 21:12
"İlk set resmen uyudum"

Garanti Koza Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Rybarikova, İtalyan raket Roberta Vinci'ye karşı oyun alamayarak kaybettiği ilk sete odaklanamadığını belirterek, "İlk set resmen uyudum ama daha sonra iyi oynadım ve maç puanını çevirerek yarı finale çıktım. Maç puanını çok iyi servis atarak kırdım. O vuruştan sonra daha fazla inandım. Üçüncü set çok konsantre oldum. Vuruşlarımı neredeyse hiç kaçırmadım" dedi.

Vinci'yi iyi tanıdığını ifade eden Slovak raket, "Fileye gelerek rakibime baskı kurmaya çalıştım. Maçtaki en önemli şey sabırdı. Sabır yoksa vuruşunuz Serena Williams gibi olmalı ama ben Serena değilim. Daha sabırlı oynayarak kazandım" şeklinde konuştu.

Rybarikova, yarı finalde karşılaşacağı Polonyalı tenisçi Urszula Radwanska'yla ilgili olarak, "Çok iyi defans yapan ve iyi koşan bir oyuncu. Agresif oynayarak, iyi servis kullanmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...