"Fenerbahçe'nin işi zor"

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, sarı-lacivertli ekibin Shakhtar Donetsk karşısında işinin zor olduğunu söyledi.

NTV Spor 25.07.2015 - 16:14
"Fenerbahçe'nin işi zor"

DHA'ya konuşan Rebrov “Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi'nde sürekli oynayan bir takım. Fenerbahçe ise uzun süredir boy göstermedi. Shakhtar transfer sezonunda bazı yıldızlarını kaybetse de, onların yerini dolduracak isimlere sahip. Fenerbahçe'nin işi gerçekten zor. Shakhtar, hücum futbolu oynayan bir takım. Shakhtar'ın kilit oyuncusu Alex Teixeira. Eğer Fenerbahçe bu futbolcuyu oyundan düşürebilirse, Shakhtar zorlanır” dedi.

"TÜRKİYE'DE FUTBOLDA ŞİDDET NORMAL GÖRÜLÜYOR"
Fenerbahçe otobüsünün silahlı saldırıya uğradığını duyunca üzüldüğünü söyleyen Rebrov, "Ama Türkiye'de böyle şeyler normal karşılanabiliyor. Ben de bunu yaşadım. Bir Galatasaray maçına giderken otobüsümüzün tüm camları kırılmıştı. Taraftarların sporculara karşı şiddet uygulaması kabul edilebilir değil. Taraftarlar sahada takımlarına destek olmalı" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE TARAFTARLAR İYİ GÜN DOSTU"
Türkiye'de galip geldiğiniz zaman taraftarların futbolcuları inanılmaz sevdiğini vurgulayan Rebrov, "Kaybettiğiniz takdirde ise sizden aynı derecede nefret ediyorlar. Bunun Türkiye'ye özgü bir şey olduğunu düşünüyorum. Bizim taraftarlarımız daha kontrollü. Türkiye'de ise her şey ya çok iyi, ya çok kötü. Takım galip geldiği zaman her şey mükemmel, şarkılar söyleniyor, İstanbul'un dört bir yanında bayraklar asılıyor. Ancak iki maç kaybettiğiniz zaman tüm oyuncular, teknik heyet, başkan topa tutuluyor. Türkiye'de üç büyük takımdan birinin şampiyonluğu kaçırması felaket demek. Taraftarlar ağlıyor, her şeyin değişmesi bekleniyor. Maalesef Türkiye'de böyle bir olumsuzluk var. Dünyanın başka bir yerinde böyle bir şey olmasa gerek" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...