"G.Saray maçına kadar uyum sorunu kalmayacak"

Bursaspor'un yeni transferi Erdem Özgenç, 8 Ağustos'ta Galatasaray'la yapacakları TFF Süper Kupa müsabakasının önemine dikkati çekerek, "Bu maç, kulüp ve özellikle camia açısından çok önemli. O maça kadar takımda uyum sorunu kalmayacak" dedi.

NTV Spor 26.07.2015 - 20:10
"G.Saray maçına kadar uyum sorunu kalmayacak"

Erdem Özgenç, yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Almanya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, kampta arkadaşlığın ve çalışma ortamının çok güzel ve üst seviyede olduğunu söyledi.

Birkaç maç geçtikten sonra takım ruhunu saha içinde daha iyi yansıtacaklarını belirten Erdem Özgenç, "8 Ağustos'ta çok büyük bir maçımız var. Bu maç, kulüp ve özellikle camia açısından çok önemli. O maça kadar takımda uyum sorunu kalmayacak. Özellikle son oynadığımız müsabakada, takım halinde hareket eden, hem ofansta hem de defansta birbirine yardım eden bir ekip izlettirdiğimizi düşünüyorum. Takımımızın iyi bir noktaya geleceğini görebiliyoruz. İnşallah bu süreç olumlu şekilde devam eder, sakatlık görmeyiz ve sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz" ifadelerini kullandı.

"VOLKAN'LA OYNADIĞIM ZAMAN..."
Erdem Özgenç, defans oyuncuları için önlerindeki mevkide oynayan futbolcuların önemli olduğunu anlatarak, "Takımımızda Volkan Şen, çok iyi bir oyuncu, Türkiye'nin sayılı futbolcularından biri. Fakat çok fazla defansif özelliğinin olmadığını hep beraber görebiliyoruz. Volkan'la oynadığım zaman ben daha çok defansta kalmaya özen gösteriyorum. Bakambu ile oynadığım zamanda ise ofansa daha çok çıkabiliyorum. Yani önümdeki oyuncunun özelliğine göre yapmam gerekeni biliyorum ve birbirimizi tamamlayıcı bir oyun oynamaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

"SAĞLAM, FUTBOLCUNUN DİLİNDEN ANLIYOR"
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la her zaman çalışmak istediğini aktaran Özgenç, "Ertuğrul Sağlam, çalışmak istediğim hocalardan biriydi. Ertuğrul hoca ile takım arasındaki uyum çok iyi. Takımı gözlemlemesi çok iyi. Takım tam yorulduğu zaman izin veriyor. 'Tam bittik' dediğimiz zaman dinlenmemizi sağlıyor. Futbolcu gözünden bakarak idmanların dozunu çok iyi ayarlayabiliyor. Şu anda her şey çok iyi gidiyor. Son derece güler yüzlü, futbolcunun yapmak istediklerini çok iyi aşılıyor. Empati kurabiliyor ve bu da herkesin işini kolaylaştırıyor. Keyifle çalışılacak ve her zaman yeni şeyler öğrenilebilecek bir antrenör" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...