Martinez tanıtıldı!

Atletico Madrid, Kolombiya’lı futbolcusu Jackson Martinez’i Vicente Calderon Stadı'nda yapılan basın toplantısıyla tanıttı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'ye övgü yapan Martinez'i görmeye 8 bin Atletico Madrid taraftarı geldi.

NTV Spor 27.07.2015 - 13:04
Martinez tanıtıldı!

Atletico Madrid, Porto'dan kadrosuna kattığı Jackson Martinez'i basına tanıttı. Porto'da geçirdiği üç sezonda 90 maçta forma giyen ve 67 kez fileleri havalandıran Martinez, Atletico Madrid'i başarıya taşımak için elinden geleni yapacağını söylerken teknik direktör Diego Simeone'ye ayrı bir parantez açtı.

“Simeone çok özel ve çalışkan bir teknik adam. Buradaki herkes onu benden daha iyi tanıyor ve Simeone'nin neler başardığını biliyor. O, her oyuncusuna güven veren özel bir insan. Ben de Simeone'nin başarmaya çalıştığı şeyin bir parçası olmak ve ona katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bunu, hem antrenmanlarda hem de maçlarda yüzde yüzümü ortaya koyarak göstereceğim.”

28 yaşındaki Kolombiya'lı futbolcu Martinez, basın toplantısının ardından Vicente Calderon çimlerine çıktı. Yaklaşık 8 bin Atletico Madrid taraftarı Martinez'i görmek için statta hazır bulunuyordu.

Atletico Madrid formasıyla kameralara poz veren Jackson Martinez, sahadan ayrılmadan önce kendisini karşılamaya gelen taraftarı selamladı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...