Di Maria bekleniyor!

Angel di Maria'nın Paris Saint-Germain'e transferinin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor. Paris ekibinin futbolcuları Ibrahimovic ve David Luiz, Di Maria'nın transfer olması halinde takıma önemli katkı yapacağı görüşünü savundu.

NTV Spor 27.07.2015 - 15:23
Di Maria bekleniyor!

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain'e transferi gündemde olan Angel di Maria'yı değerlendirdi. Arjantin'li yıldızın çok üstün yeteneklere sahip olduğunu ifade eden Ibrahimovic, Di Maria'nın takıma katılması halinde Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşama hayaline daha da yakınlaşacağını belirtti.

Di Maria'nın özellikle Real Madrid ile kazandığı şampiyonluklara değinen İsveç'li yıldız, "her şeyi kazanmış çok kaliteli bir oyuncu. Di Maria ile birlikte oynamak harika bir şey olabilir. Aramıza katılırsa onu kollarımız açık bir şekilde bekliyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Benfica'dan eski takım arkadaşı David Luiz de Fransız ekibine transferi gündemde olan Angel di Maria hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Di Maria'yı dünyanın en 3 kanat oyuncusundan biri olarak değerlendiren David Luiz, Arjantin'li yıldızın transfer olması halinde Paris Saint-Germain'e önemli katkı yapacağını söyledi.

 

Sayfa Yükleniyor...