"Uyum sağlanması için çalışıyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da, sezon hazırlıkları devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar, kamp döneminin verimli geçtiğini ancak eksikleri olduğunu belirtti.

NTV Spor 27.07.2015 - 19:15
"Uyum sağlanması için çalışıyoruz"

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki 2. etap çalışmaları için Afyonkarahisar'a giden kırmızı-mavili takım, otelin sahasında ve Afyonkarahisar TOKİ Spor Kompleksi'nde antrenman yapıyor.

Kalpar, Spor Toto Süper Lig'den düştükten sonra yeni bir yapılanmaya giren Kardemir Karabükspor'un, yeni bir yönetim, teknik adam ve futbolcularla sezona hazırlandığını söyledi.

Kalpar, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Takım yüzde yüz yeni futbolculardan oluşuyor. Kamplarda yaptığımız idman ve hazırlık maçlarında, takımın birbirine uyum sağlanması için çalışıyorum. Kamp dönemi verimli geçti ancak eksikler var. Bunları lig başlamadan giderme çabasındayız" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyelerinin sık sık ziyarette bulunduğunu anlatan Kalpar, "Bu hem teknik ekip hem de futbolcularımız için moral ve motivasyon kaynağı oluyor. Süper Lig ve PTT 1. Lig'den tecrübeli oyuncularımız var. Tekrar Süper Lig'de çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Tek hedefimiz hak ettiğimiz yere dönmek. Burada kendimizi misafir olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar'daki çalışmalarının, 2 Ağustos'ta sona ereceğini belirten Kalpar, hazırlıklara Karabük'te devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...