Serdar Topraktepe: "Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, kupa finali öncesi düzenlenen basın toplantısında; "Maçtan sonra futbolun konuşulduğu, ilzeyenlerin zevk aldığı bir maç olmasını temenni ediyorum. Bu sene biraz sıkıntılı dönemler geçirdik. Kupada finale çıktık. Seyircimize ufak da olsa bir armağan verip onları mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 22.05.2024 - 19:11
Son Güncelleme: 22.05.2024 - 19:22
Serdar Topraktepe: "Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz"

'nda final yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 2023/24 sezonunun Türkiye Kupası finalinde ve karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu  final öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Serdar Topraktepe açıklamasında; "Abdullah hocayla Beşiktaş'ta beraber çalışma imkanı buldum. Her zaman sevdiğim saydığım bir abim. Maçtan sonra futbolun konuşulduğu, ilzeyenlerin zevk aldığı bir maç olmasını temenni ediyorum. Bu sene biraz sıkıntılı dönemler geçirdik. Kupada finale çıktık. Seyircimize ufak da olsa bir armağan verip onları mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu sözlerinin devamında; "Final maçlarının ambiyansının farklı olduğunu yaşadım. Bu maçla ilgili fikir alışverişimizi yaptık. İnşallah maçın sonucu bizim açımızdan iyi olur." ifadelerini kullandı.

Sakatlıklarda son durum hakkında Serdar Topraktepe; "Bütün futbolcularımız oynamak istiyor. Bütün futbolcuların hemfikir olduğu şey hepsi oynamak istiyor." dedi. 

NECİP UYSAL: "SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI"

Beşiktaş oyuncusu Necip Uysal ise; "Yarın bizim için sezonun en önemli maçı. Taraftarımızı çok üzdük bu sezon. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Hafta içinde de Trabzonspor'u iyi analiz ettik. Taraftarın bize her zaman desteği vardı. Biz de sahada elimizden geleni yaparak kazanmak istiyoruz." dedi. 

Sayfa Yükleniyor...