Mourinho ve akıl oyunları

Chelsea Menajeri Jose Mourinho akıl oyunlarına şimdiden başladı. Arsenal'in transfere yeterince harcama yapmadığını düşünenleri hesap makinesi almaya davet eden Mourinho, Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini'nin ise kendisini takıntı haline getirdiğini öne sürdü.

NTV Spor 28.07.2015 - 10:17
Mourinho ve akıl oyunları

Premier Lig'in başlamasına kısa süre kala Chelsea Menajeri Jose Mourinho şampiyonluk yolundaki rakipleri Arsenal ve Manchester City'i değerlendirdi.

Mourinho, lig ve Federasyon Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getirecek Community Shield Kupası'nda Arsenal ile yapacakları maç öncesi akıl oyunlarına başlamıştı. Arsenal'in şu ana kadar sadece kaleci Petr Cech'i kadrosuna katmasını değerlendiren Portekizli menajer, "Arsenal'in çok iyi bir kadrosu var. Kesinlikle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri konumundalar. Ancak transfere para harcamadıklarını düşünenlerin kendilerine bir hesap makinesi almaları gerekiyor. Son 3 yılda Mesut Özil, Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy ve Callum Chambers gibi oyunculara harcadıkları parayı gördüğünüzde şaşırabilirsiniz" dedi.

Mourinho, Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini'nin ise kendisini takıntı haline getirdiğini öne sürdü. Pellegrini'nin, "Mourinho her başarıdan kendisine pay çıkarmaya çalışıyor" sözlerini değerlendiren başarılı menajer, "Neden böyle konuştuğunu bilmiyorum. Bir menajer yorucu bir sezonun ardından hala beni düşünüyorsa söyleyecek hiçbir şeyim yok" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...