11 yıl sonra Fenerbahçe karşısında

Shakhtar Donetsk Teknik Driektörü Mircea Lucescu, 11 yıl aradan sonra Fenerbahçe'nin karşısına resmi bir maçta çıktı.

NTV Spor 28.07.2015 - 21:57
11 yıl sonra Fenerbahçe karşısında

Tecrübeli teknik adam, en son Beşiktaş'ı çalıştırırken 25 Nisan 2004'te Fenerbahçe'yle karşılaştı. Bu karşılaşmayı Fenerbahçe, deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında hazırlık maçı için 3 kez Kadıköy'e gelmişti. Bu maçlardan ilki 2007 yılında 1-1 biterken, 2008'de Fenerbahçe, Lucescu'nun öğrencilerini 2-1 yenmişti. İki takım arasında Kadıköy'de 21 Temmuz 2011'de oynanan hazırlık maçı ise Fenerbahçeli taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle ilk yarıda iptal edilmişti.

Öte yandan Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2009 yılında UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra ilk kez Kadıköy'de resmi bir maça çıktı.

UKRAYNA EKİBİNİN YÖNETİCİLERİNE YEMEK VERİLDİ
Fenerbahçe Kulübü, Shakhtar Donetsk Kulübü'nün yöneticilerine Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yemek verdi.

Öğle saatlerinde gerçekleşen yemeğe Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Futbol AŞ Genel Müdürü Engin Dumanlı, Fenerbahçe Spor Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı'nın katıldı. Shakhtar Donetsk cephesinden ise kulübün Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Sergiy Palkin ve genel sekreter Aleksandr Cherkasov'la kulübün bazı yöneticileri yemekte yer aldı. Yemeğe, karşılaşmanın UEFA temsilcileri de katıldı.

Sayfa Yükleniyor...