Gökhan olmaz ise Ozan!

Beşiktaş orta saha transferi için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Napoli forması giyen Gökhan İnler için İtalyan kulübünün kapısı çalan siyah beyazlıların diğer adayı ise Bursaspor'dan Ozan Tufan.

NTV Spor 29.07.2015 - 11:37
Gökhan olmaz ise Ozan!

Mario Gomez'i kadrosuna katan Beşiktaş, orta sahaya bir transfer yapmak için temaslarına devam ediyor. Tolgay ve Veli'nin sakatlıkları nedeniyle yeni bir orta saha oyuncu arayışını giren yönetim, Napoli forması giyen Gökhan İnler için İtalyan kulübünün kapısını çalmıştı. Bir haftadır süren görüşmelerden net bir sonuç çıkmazken, 31 yaşındaki futbolcu için Napoli'ye yeni bir teklif yapılması planlanıyor.

Türk asıllı İsviçreli futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkaran Beşiktaş yönetimi, İtalyan ekibi ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışacak. Gökhan'a 3 yıllık mukavele önermeye hazırlanan yönetim bir hafta içinde bu transferi noktalamayı amaçlıyor.

DİĞER ADAY OZAN TUFAN
Beşiktaş'ın orta saha için bir diğer adayı ise Bursaspor'dan Ozan Tufan. 20 yaşındaki Ozan'ı takas yolu ile transfer etmek isteyen siyah beyazlıların ilk teklifi kabul görmemişti. Yeşil beyazlılar Ozan'ın transferine sadece bonservis bedeli ile onay vereceğini açıklaması üzerine beklemeye geçen yönetim, Gökhan İnler transferinin gidişatına göre yeniden Bursaspor ile masaya oturabilir. Gökhan transferinin gerçekleşmemesi durumunda, Beşiktaş'ın yeşil beyazlı ekibe yeni bir teklif yapması olasılıklar arasında yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...