Ajax istediğini aldı

Hollanda ekibi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur için büyük avantaj elde etti.

NTV Spor 30.07.2015 - 00:04
Ajax istediğini aldı

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda'dan Ajax, deplasmanda Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile 2-2 berabere kaldı.

25. dakikada soldan Sinkgraven'in nefis sıyrılıp ortaya çıkarttığı topu Klaassen filelere gönderdi. 43'te Milik'in soldan ortasında Klaassen kafayla kendisinin ve Ajax'ın ikinci golünü attı.

48'de Kainz, Rapid Wien'in ilk golünü kaydederken, 76'da Beric durumu 2-2 yaptı. Avusturya'dan Salzburg ise İsveç'in Malmö takımını 2-0 mağlup etti.

51'de Andreas Ulmer ceza sahası dışından sol ayağıyla nefis bir şutla topu köşeden filelerle buluşturdu. 89'da ceza sahası içerisinde Felipe Carvalho'nun Nielsen'e yaptığı hareket nedeniyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Hinteregger farkı ikiye çıkarttı.

Sırbistan'ın Partizan takımı ise Romanya'da Steaua Bükreş ile 1-1 berabere kalarak tur için avantaj gösterdi. 62'de Miroslav Vulicevic, Partizan'ı deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşırken, 81'de Fernando Varela skora dengeyi getirdi.

İsviçre'nin Basel takımı ise Polonya'dan Lech Poznan deplasmanında 3-1 galip geldi.  Basel, 34'te Lang ile 1-0 öne geçerken, iki dakika sonra Thomalla skora dengeyi getirdi.

66'da Kedziora, Bjarnason'u ceza sahası içerisinde düşürerek kırmızı kart gördü ve Lech'i 10 kişi bıraktı. Ancak Basel'den Gashi'nin penaltı vuruşunda Buric gole izin vermedi.

77'de Janko, Basel'i 2-1 üstünlüğe ulaştırırken, 90+2'de Calla, İsviçre ekibini 3-1'lik galibiyete taşıdı. Basel'de Xhaka, 90+3'te kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Finlandiya'dan HJK Helsinki ile Kazakistan'dan Astana ise golsüz berabere kaldı.

Sayfa Yükleniyor...