Trabzon'da eksik çok

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Mbia, Deniz Yılmaz ile cezalı Cavanda, forma giyemedi.

NTV Spor 30.07.2015 - 22:58
Trabzon'da eksik çok

Kafileyle birlikte Makedonya'ya gelen, ancak UEFA'ya verilen listede isimleri bulunmayan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve kaleci Yavuz Aygün de kadroda yer almadı. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Özer Hurmacı ise yedek kulübesinde şans bekledi.

Bordo-mavili takım, Rabotnicki karşısında UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange 03 ile deplasmanda oynanılan rövanş maçının 11'ine göre 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici, Musa Nizam ve Uğur Demirok'un yerine Uğurcan Çakır, Aykut Demir, Alper Uludağ ve Cardozo 11'de forma şansı buldu.

CARDOZO VE ALPER ULUDAĞ İLK KEZ 
Trabzonspor'da, belindeki sakatlık nedeniyle Hollanda'da gerçekleştirilen yurt dışı ilk etap kamp çalışmalarına katılmayan ancak Almanya kampındaki tüm çalışmalarda yer alan Oscar Cardozo, bu sezon ilk resmi maçını oynadı.

Yeni transferlerden Alper Uludağ da bordo-mavili formayla ilk resmi karşılaşmasına çıktı. Mbia, Soner, Mehmet Ekici ve Özer gibi oyuncuların yokluğunda teknik direkter Şota Arvaledze, Constant'ı orta alana kaydırdı. Bu futbolcunun yerinde, sol bekte Alper Uludağ görev yaptı.

MUSTAFA YUMLU KAPTAN
Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın yokluğunda Mustafa Yumlu, sahaya kaptan olarak çıktı.

Geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra Eskişehirspor'a kiralık olarak verilen, ancak yeni sezon öncesi affedilerek bordo-mavili takımın antrenmanlarına çıkan Mustafa Yumlu, kaptanlık pazubandını takan isim oldu.

 SÜLEYMAN HURMA KULÜBEDE
Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak ile yaşanan krizin ardından istifa kararı alarak İstanbul'a giden, ancak dün akşam yeniden Üsküp'teki kampa dönen sportif direktör Süleyman Hurma, Rabotnicki maçında kulübedeki yerini aldı.

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı protokol tribünden izledi.

Sayfa Yükleniyor...