"O gün futbol hayatım bitebilirdi"

Emre Belözoğlu, Galatasaraylı Felipe Melo ile yaşadığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyon için "O gün futbol hayatım bitebilirdi" dedi. Futbol hayatını Medipol Başakşehir'de sürdüren tecrübeli futbolcu Fenerbahçe'den ayrılış sürecini anlattı.

NTV Spor 02.08.2015 - 11:07
"O gün futbol hayatım bitebilirdi"

Kariyerine Medipol Başakşehir'de devam eden Emre Belözoğlu başta 7 yıllık Fenerbahçe serüveni olmak üzere kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazete muhabirleriyle bir araya gelen tecrübeli futbolcu, bir tek Fenerbahçe'den kendi isteği dışında ayrıldığını söyledi.

Emre Belözoğlu, "Teknik direktör Vitor Pereira'nın beni istemediğini duydum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp bir karar alıyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Bunun sebebini bana açıklamak zorunda da değiller. Fenerbahçe kolay süreçlerden geçmedi ve değişmesi gerekiyordu" diye konuştu.

Galatasaraylı Felipe Melo ile arasında yaşananlara da değinen 35 yaşındaki futbolcu, "O gün futbol hayatım bitebilirdi" dedi. Emre Belözoğlu, geride kalan sezonda Türk Telekom Arena'da oynanan derbiyle ilgili, "Kırmızı kart gördüğüm pozisyondan iki dakika önce sırtıma tükürdü, kendimi tuttum. Eğer içimden gelenleri yapsaydım futbolu bırakmam gerekirdi ama buna değmezdi" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den ayrılığına ise kendisinin sebep olmadığını söyledi. Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe'de yönetim dışında hiçbir güç teknik direktörü gönderemez. Hele ki Aziz Yıldırım'ın olduğu yer bu mümkün değildir" diye konuştu.

Sarı lacivertlilerin Shakhtar Donetsk karşısındaki şansının yüksek olduğunu dile getiren başarılı orta saha oyuncusu, "Fenerbahçe'de bazen şampiyonluk veya iyi futbol yetmez. Orası başka bir yer. Çok ciddi transferler yapıldı ve yeni bir takım kuruldu. Sabır gösterilmeli. Ancak Nani ve Van Persie ile Fenerbahçe'de forma giymek güzel olurdu" dedi.

Medipol Başakşehir'e kendisine gösterilen ilgi nedeniyle geldiğini belirten Emre Belözoğlu, teknik direktörlük lisansı aldığını ve gelecekte başarılı bir çalıştırıcı olabileceğini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...