Giresunspor'da ayrılık!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Nahid Yamak, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırma kararı aldıklarını, Afyonkarahisar kampında denenen Norveçli Rogvi Baldvinsson'u ise gönderdiklerini söyledi.

NTV Spor 02.08.2015 - 14:19
Giresunspor'da ayrılık!

Giresunspor, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırıyor.

Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, geçen ay kadrolarına kattıkları ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Ganalı Abdul Basit Adam'ın, teknik heyet tarafından yeterli bulunmadığını belirtti. Futbolcunun kendisiyle görüştüklerini dile getiren Yamak, bu oyuncuyla yolları ayıracaklarını ifade etti.

Halen kadrolarında 4 yabancı olduğunu, teknik heyetin istemesi durumunda bir oyuncu daha alabileceklerini kaydeden Yamak, "Bu hakkımızı ön liberoda kullanmak istiyoruz. Bu yönde araştırmalarımız sürüyor. Bu ay sonuna kadar transfer için süremiz olduğundan aceleci davranmadan en iyi oyuncuyu kadromuza katma hedefindeyiz" dedi.

Afyonkarahisar kampında denemeye alınan Norveçli Rogvi Baldvinsson'u da gönderdiklerini belirten Yamak, "Bu oyuncuyla ilgili teknik heyet olumlu rapor vermedi. Biz de kendisini bugün gönderdik" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...