İki soru işareti!

Fenerbahçe'de Shakhtar maçı öncesinde gözler Mehmet Topal ve Robin van Persie'ye çevrilmiş durumda. Teknik direktör Vitor Pereira, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topal ve tam hazır olmayan van Persie'yi ilk 11 oynatıp oynatmama konusunda kararsız.

NTV Spor 03.08.2015 - 10:45
İki soru işareti!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin hazırlıkları devam ediyor. Kadroda radikal değişiklikler istemeyen Vitor Pereira'nın önünde iki soru işareti bulunuyor.

Bu konulardan ilki, hafta arasında sakatlık yaşayan Mehmet Topal'ın durumu. Milli futbolcu antrenmanda zorlanmaya bağlı olarak adale sertliği yaşamıştı. Shakhtar maçına kadar iyi duruma gelmesi beklenen Mehmet Topal konusunda Pereira temkinli davranacak. Tecrübeli oyuncunun maça yetişmemesi durumunda Pereira bu bölge için Raul Meireles'i de hazır bekletiyor.

Kadronun bir diğer soru işaretiyse Robin van Persie'nin durumu. Takıma geç katılan Hollandalı, ilk maça kulübede başlamış ve maçın 68. dakikasında oyuna dahil olmuştu. İlk karşılaşmadan sonra özel bir kuvvet programı uygulayan golcü oyuncu dayanıklılık ve kondisyon kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı. Bu programın haricinde taktik antrenmanları da kaçırmayan van Persie konusunda Pereira henüz son kararını vermiş değil. Henüz 90 dakika oynayabilecek seviyeye gelmeyen Hollandalı için ilk maçtaki uygulama yine öne çıkan ihtimal olarak görünüyor.

Sakatlığı devam eden Gökhan Gönül'ün yerine Şener Özbayraklı'nın oynamasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Şener böylece Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkmış olacak.

Sayfa Yükleniyor...