Giresunspor'dan Faustin Senghor açıklaması: "Menajeriyle basına servis ettirdi"

Trendyol 1. Lig'de küme düşen Giresunspor, Faustin Senghor'un sakatlığı ve sonrasında yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı. Karadeniz ekibi, Senghor'un menajeri vasıtasıyla gerçekliği olmayan haberleri basına servis ettirdiğini bildirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 15:07
Giresunspor'dan Faustin Senghor açıklaması: "Menajeriyle basına servis ettirdi"

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında 'la ilgili kulübe suçlamalar yönelten haberler olduğu belirtildi.

Senghor'un bir önceki yönetim döneminde, 2022-2023 sezonunda 250 bin avro bonservis bedeliyle FC Shkupi kulübünden transfer edildiği aktarılan açıklamada, futbolcunun formasıyla bu sezon ligde hiçbir müsabakada oynamadığına işaret edildi.

⚽️👉 HABERLERİ

Futbolcunun, yaşadığı iki ağır sakatlık sonrası kulüp tarafından ameliyat ettirildiği bildirilerek, şunlar kaydedildi:

"Akabinde yine sağlık ekibimiz tarafından tedavisi yapılmıştır. Oyuncu, kulüp tesislerimizde diğer oyuncularımızla aynı şartlarda konaklamış, beslenmesi ile ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmadığı gibi aksine tesis personelimiz tarafından özel ilgiyle muamele görmüştür. Oyuncu aylar önce fesih hakkı kazanmasına rağmen tedavisi devam ettiği için tesisten ayrılması kendisinden istenmemiş, önümüzdeki sezon mücadele edeceğimiz ligde yabancı oyuncu oynatılamayacağı kuralına rağmen kulüp fizyoterapistlerimiz eşliğinde tedavisine ve antrenmanlarına tesislerimizde devam etmiştir."

Ligin tamamlanmasının ardından oyuncuya, ülkesine gidebilmesi için kulüp tarafından uçak bileti temin edileceği ve yol masrafları için belirli bir ödeme yapılacağının iletildiği belirtilen açıklamada, "Ancak oyuncu sezondaki tüm alacaklarını almadan ayrılmayacağını ifade etmiş, akabinde menajerleri vasıtasıyla gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan haberleri basına servis ettirmiştir. Konunun takdirini spor kamuoyuna bırakıyoruz." ifadesine yer verildi.

Sayfa Yükleniyor...