Bale merkez forveti istiyor!

Audi Cup'ta, eski takımı Tottenham'a gol atan Gareth Bale, merkez forvet olarak oynamaktan memnun. Bale, görev bölgesinin değiştirilmemesi halinde, Real Madrid'i şampiyonluklara taşıyacağını iddia etti.

NTV Spor 05.08.2015 - 11:26
Bale merkez forveti istiyor!

Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez, Audi Cup'ta Tottenham ile oynanan maçta, Gareth Bale'e merkez forvet olarak görev verdi. Real'in 2-0 kazandığı maçta eski takımına 1 gol atan Bale, karşılaşma sonrası Benitez'e görev yerini değiştirmemesi çağrısında bulundu.

Eski teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, geçen sezon kanatta kullandığı Bale, merkez forvet olarak görev yapması halinde, Real Madrid'i şampiyonluklara taşıyacağı konusunda iddialı. Hem Tottenham'da hem de Galler Milli Takımı'nda merkezde görev yaptığını hatırlatan Bale; "Benim için en uygun mevki burası. Tottenham ve Galler Milli Takımı'nda kariyerimin en iyi maçlarını bu bölgede oynarken çıkardım. Zaman zaman sağa ya da sola geçip; arkadaşlarıma boş alanlar da yaratabilirim. Merkez forvet olarak görev yapmak istiyorum. Çünkü bu bölgede oynarsam çok gol atıp; takımımı şampiyonluklara taşıyacağıma inanıyorum" dedi.

Halen dünyanın en pahalı oyuncusu unvanını elinde tutan Bale, geçen sezon sergilediği performans nedeniyle taraftarın en çok eleştirdiği isimlerin başında geliyordu.

Sayfa Yükleniyor...