Götze'den Guardiola'ya gönderme

Audi Cup'ta Milan karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak bir de gol atan Mario Götze, teknik direktörü Pep Guardiola ile arasında sorunlar bulunduğu yolundaki iddiaları doğrulayan açıklamalar yaptı. Götze maç sonrası, "Guardiola'nın benimle daha sık konuşup konuşmayacağını göreceğiz" dedi.

NTV Spor 05.08.2015 - 12:41
Götze'den Guardiola'ya gönderme

Borussia Dortmund'da yıldızlaşan Mario Götze, Bayern Münih'e 2013 yılında büyük ümitlerle transfer olmuştu. Ancak Almanya'ya 2014 Dünya Kupası'nı kazandıran golün sahibi Götze, bir türlü teknik direktör Pep Guardiola'nın gözüne girmeyi başaramadı.

Geçen sezon 34 lig maçının sadece 16'sında 90 dakika forma giyebilen Götze, Wolfsburg ile oynanan Almanya Süper Kupa finalinde de 6 dakika sahada kalabildi. Audi Cup'ta, Milan karşısında etkileyici bir performans sergileyip; bir de gol atan Götze, teknik direktörü Pep Guardiola ile arasında sorunlar bulunduğu yolundaki iddiaları doğrulayan açıklamalar yaptı.

Son 2 yılın çok zor geçtiğini söyleyen 23 yaşındaki oyuncu, "İyi bir maç çıkardım. Şimdi neler olacağını göreceğiz. Guardiola'nın benimle daha sık konuşup konuşmayacağını da göreceğiz" dedi.

Götze'nin, Bavyera ekibi ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Vidal ve Douglas Costa transferi nedeniyle genç oyuncunun takımda kendisine yer bulması bu sezon daha da zor görünüyor.

Sayfa Yükleniyor...