Paşanın Melekleri tam gaz!

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Danimarka'da devam ediyor.

NTV Spor 05.08.2015 - 12:49
Paşanın Melekleri tam gaz!


Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor'da antrenör Birol Ünsal, ihtiyaç duyulması halinde takıma yeni transferler yapabileceklerini söyledi.
     
Yeni sezon hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Antalya ekibinde, antrenör Ünsal,  kamp çalışmasını değerlendirdi. Son derece faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Ünsal, katıldıkları Generation Handball Viborg Cup turnuvasının ilk maçında dün Bjerringbo HK'yi 33-29 mağlup ettiklerini belirrti.
     
Ünsal, turnuvanın ikinci maçında Danimarka'nın önemli takımlarından Viborg HK ile son maçında ise Çin Milli Takımı ile karşılaşacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Takımda her şeyin yolunda gidiyor. Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması açısından bu turnuva önemli. Turnuvanın sonunda, takımla ilgili değerlendirme yapacağız. İhtiyaç duyulması halinde yeni transferler yapabiliriz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...