Galatasaray'da Melo ve Telles belirsizliği

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Melo ve Telles'in geleceği belirsizliğini koruyor. Melo'nun Inter ile yapacağı görüşmenin ve Inter'den alınabilecek oyuncuların durumuna göre hareket edecek olan yönetim, Telles için de PSG'den gelebilecek resmi teklifi bekliyor.

NTV Spor 05.08.2015 - 13:00
Galatasaray'da Melo ve Telles belirsizliği

Galatasaray'da Melo ve Alex Telles'in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Melo için Inter ile görüşmeler devam ederken Telles için ise Paris St Germain'den gelecek resmi teklif bekleniyor.
 
Felipe Melo'nun Inter'e transferi takas yoluyla gerçekleşecek. Ancak Melo karşılığında Galatasaray'a gelecek isim konusunda pazarlıklar devam ediyor.  Galatasaray ilk etapta Inter'den Gary Medel'i istemişti. Ancak bu talep İtalyan kulübü tarafından kabul görmedi. Inter'in önerdiği isimler üzerinde teknik ekipin incelemeleri sürüyor. Melo'nun menajeri Jose Rodriguez İtalya'ya giderek Inter yöneticileriyle masaya oturdu. İki kulüp arasında  arabulucuk yapan Rodriguez bir hafta içinde transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor.
 
Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemde olan bir diğer isim de Alex Telles. Brezilyalı oyuncuya menajeri aracılığıyla gelen teklifleri dikkate alan sarı kırmızılılar, Telles ile ilgilenen Paris St Germain'den gelecek teklifi bekliyor. Fransız ekibinden 10 milyon euro istemeyi planlayan yönetim elde edilecek gelir ile transfer daha rahat hareket etmek istiyor.

Sayfa Yükleniyor...