Antalyaspor'da 3 imza

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 13.08.2015 - 12:35
Antalyaspor'da 3 imza

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, dış transferde Coşkun Göktepe, Recep Kırdal ve Adnan Tayfur ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde kırmızı-beyazlı takım, Milli Piyango'dan A Milli Hentbol Takımı'nın kalecisi Coşkun Göktepe ve aynı kulüpten sağ kanat oyuncusu Recep Kırdal ile Büyükşehir Belediye Ankaraspor'un pivot bölgesinde oynayan Adnan Tayfur ile anlaşmaya vardı.

Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 sezonunun ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan İrban, antrenör Okan Halay'ın önceki yıllarda kulüp ve milli takımda çalıştığı oyuncuların transfer edilmesinin kendileri için avantaj olduğunu kaydetti.

İrban, sponsorluk çalışmalarının da devam ettiğini dile getirerek, "IATI'nın uçuş sponsorluğunun ardından Anadolu Hastanesi de sağlık sponsorumuz oldu" dedi.

Konuşmaların ardından Göktepe, Kırdal ve Tayfur, kendilerini birer yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...