"Çok çalışan formayı kapacak"

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, Hamburg ile oynayacakları lig maçını değerlendirdi.

NTV Spor 13.08.2015 - 17:23
"Çok çalışan formayı kapacak"

Bundesliga'nın açılışında Hamburg ile yarın yapacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen İspanyol teknik adam, rakiplerinin önemli başarılara imza atmış bir kulüp olduğunu söyledi.

Geçen sezon Borussia Mönschengladbach'a karşı oynanan sezonun ilk maçında heyecanlanmasına rağmen bu yıl oyuncularını ve ligi daha iyi tanıması nedeniyle daha sakin olduğunu belirten Guardiola, "Bundesliga başladığı için mutluyum ve kendime güveniyorum" dedi.

Yeni sezonda oyuncularından en iyi performans ve kalitelerini ortaya koymasını beklediğini ifade eden Guardiola, "Oyuncularım, takıma yardımcı oldukları ve iyi çalıştıkları ölçüde forma şansı bulacaklar. Çok çalışan formayı kapacak. Yarın performansı en iyi, takıma en faydası olabilecek futbolcular oynayacak. Bütün oyuncuları aynı anda mutlu etmek mümkün değil. Ama bu onların takıma faydalı olamayacakları anlamına gelmiyor" diye konuştu.

"Biz bir futbolcuyu sadece yeteneği için değil, karakteri, aile yaşantısı ve yüreğiyle bütün olarak transfer ediyoruz" diyen İspanyol çalıştırıcı, Hamburg'un son maçını izlediğini ve yüzde 80 oranında kendi sistemlerini sahaya yansıtarak mücadeleden galip ayrılmak istediklerini ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...