Recep, Enis ve Mikail yuvada kaldı!

Antalyaspor, Recep, Enis ve Mikail ile sözleşme yeniledi.

NTV Spor 14.08.2015 - 14:08
Recep, Enis ve Mikail yuvada kaldı!

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon takımda forma giyen Recep Dege, Enis Yatkın ve Mikail Yıldırım ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban'ın da yer aldığı Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, sol oyun kurucu Mikail, sol kanat oyuncusu Recep ve kaleci Enis, kendilerini yeniden kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Nafiz Tanır, imza töreninde yaptığı konuşmada, Antalyaspor'un ligdeki mücadelesini en iyi şekilde sürdüreceğini söyledi. Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla adım atacaklarını ifade eden Tanır, "Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sözleşme yenilediğimiz 3 futbolcumuz da geçen sezon ellerinden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı sağladı. Bu sezon da takıma büyük katkı sağlayacakları inancındayım" dedi.

Hakan İrban ise önümüzdeki hafta Bosna Hersek'te uluslararası bir turnuvaya katılacaklarını, Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Bosna Hersek'te bir hafta kampa gireceklerini belirten İrban, sonrasında lige hazır hale geleceklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...