"İlk kez 1 puandan mutlu oldum"

PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Adanaspor ile golsüz berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Teknik direktörlük hayatımda ilk defa içeride alınan 1 puandan mutlu oldum" dedi.

NTV Spor 17.08.2015 - 01:05
"İlk kez 1 puandan mutlu oldum"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Adanaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını söyledi.
      
İlk yarının sonunda oyunun kontrolünü rakibe kaptırdıklarını ancak ikinci yarıdaki değişikliklerle oyunu tekrar kontrol altına aldıklarını ifade eden Korukır, rakibin ataklarında iyi savunma yaptıklarını belirtti.
      
Korukır, beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak, "Teknik direktörlük hayatımda ilk defa içeride alınan 1 puandan mutlu oldum. Çünkü böylesi maçlarda kaybedebiliriz de, biz 3 puana kenetlenmiştik. Rakibin hızlı oyuncuları etkili oldu. Bu maçta oyuncularımızın hepsi iyi oynadı. Birbirlerine alıştıkları zaman daha iyi bir futbol sergileneceğinden kuşkum yok. Belki bir puan sizleri ve bizleri mutlu etmeyebilir ama bazen 1 puanın bile lig sonunda değerli olduğunu unutmamak gerekiyor" dedi.

ARIN: POZİSYON ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDEYDİ
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise karşılaşmada iki takım futbolcularını da sıcak havada sergiledikleri futboldan dolayı tebrik etti.
      
Her zaman liglerin ilk maçlarının zor olduğunu belirten Arın, karşılaşmada pozisyon üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ifade etti.

Arın, sıcak havanın oyuncular üzerinde aşırı etkili olduğunu belirterek, "İlk maç ve sıcak hava olmasına rağmen ikinci yarıda tempo biraz daha düşük gibi görüldü. Son dakikalarda pozisyonları değerlendirebilsek sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacaktık. Çok aşırı sıcak hava etken oldu. Durduğumuz yerde terlerken oyuncuların saha içerisindeki aşırı efor kaybı kolay değil. Stat iyi ancak zeminin kötü oluşu oyuncuların ayakta durmasını güçleştirdi" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...