Üstünsalih'ten transfer müjdesi!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, bir transfer daha yapacaklarını belirtirken, "Biz transferde seçici davranıyoruz. Eksiklerimiz olduğu doğrudur. Teknik kadromuz bunları tespit etti. İlerleyen günlerde iyi bir transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 23.08.2015 - 01:37
Üstünsalih'ten transfer müjdesi!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maçta, şampiyonluğa aday olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Üstünsalih, karşılaşmanın güzel geçtiğini belirterek, "Hasan Doğan futbol sezonu çok renkli geçeceğe benziyor. Güzel bir maç oldu. Takım olma yolundaki gayretlerimiz devam ediyor. Takımın performansı, ilerleyen zamanlarda çok renkli ve şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor izleyeceğimizi gösteriyor" diye konuştu.

Abdi Serdar Üstünsalih, Beşiktaş maçının bekledikleri gibi geçtiğini aktararak, "Beşiktaş lige iyi bir giriş yapmıştı. Çok kaliteli bir ekip. Biz de iyi bir takımız. Denk iki takımın ortada mücadelesi oldu. Kazanan taraf bizdik. Onun için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Hakem Ali Palabıyık'ın performansıyla ilgili sorular üzerine Üstünsalih, "Hakem, oldukça iyi bir maç yönetti. Kararları her iki takım açısından da isabetliydi. Yediğimiz golde top durmadı. Artık bitmiş bir maç. Bir şey söylemenin bir anlamı yok. Quaresma'nın yere vurduğu bir top da var. Onun da değerlendirilmesi lazım ama olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Alınan galibiyetle futbolcularının özgüvenlerinin yerine geldiğini anlatan bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı, "Özellikle Erkan'ın performansı iyiydi. Güzel bir karşılaşma oldu. Futbolcularımızın kendine güveni açısından güzel bir kazanım oldu" açıklamasını yaptı.

Bir transfer daha yapacaklarını bildiren Üstünsalih, "Biz transferde seçici davranıyoruz. Eksiklerimiz olduğu doğrudur. Teknik kadromuz bunları tespit etti. İlerleyen günlerde iyi bir transfer yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...