"Rakip her maçını böyle oynarsa..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreira, Rizespor beraberliği sonrası oyuncularına sahip çıktı. "Rakip her maçını böyle oynarsa hep rakiplerini zorlayan bir takım olacaktır" sözleriyle rakibi de öven Portekizli çalıştırıcı, ayrıca saha zeminini eleştirdi.

NTV Spor 24.08.2015 - 00:32
"Rakip her maçını böyle oynarsa..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreira, maç sonrası Lig TV'ye konuştu.

Oyuncularını Atromitos ile oynadıkları maça kıyasla daha agresif oynamaya çalışan bir halde gördüğünü belirten Perreira, Rizespor'u övdü. Zor bir rakiple oynadıklarını vurgulayan Portekizli hoca, "Rakip her maçını böyle oynarsa hep rakiplerini zorlayan bir takım olacaktır" dedi.
 
Süper Lig'in kesinlikle kolay bir lig olmadığını da ifade eden Perreira, "Son derece kaliteli takımlar var. Özellikle kendi evlerinde çok afresifler" diye konuştu.
 
Vitor Perreira Rize Didi Stadı'nın zeminini de eleştirerek "Sahalar iyi değil, istediğimizi oynayamıyoruz" dedi.
 
Perreira maç değerlendirmesinde ise "İlk yarı çok zorlandık, rakip çok agresifti. İlk yarı bizim için iyi geçmedi. İkinci yarı daha iyiydik. İlk yarıya oranla oyunu daha fazla kontrol ettik. Ama golü kalemizde gördük" ifadelerini kullandı.
 
3 gün arayla maç oynanamın da kendilerini zorladığını söyleyen Vitor Perreira, "Oyuncularımın hiç kabahati yok. 3 puan için herşeylerini ortaya koydular. Ama kesinlikle şampiyon olacağız" diye konuştu.
 
Portekizli çalıştırıcı yenilen golde Alper Potuk'un kaptırdığı top başta olmak üzere yaşanan top kayıpları içinse "İlk yarı iyi geçmedi, çok top kaybettik. İkinci yarı daha iyidik ama o zaman da böyle bir hata oldu ve golü yedik. Ama oyuncularımdan maçtan sonra 'Biz herşeyimizi verdik' hissine kapılmasını ve bunu bana da hissetirmesini isterim. Bugün bu hisse kapıldım. Bireysel hatalarla kaybedilen maçı tek bir kişiye yıkmam" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...