"Bu şaka değil"

Chelsea, West Bromwich Albion’ı yenerek Premier Lig'de 3. hafta sonunda galibiyetle tanıştı. Menajer Jose Mourinho'nun maç sonu gündeminde ise, Terry'e çıkan kırmızı kart vardı.

NTV Spor 24.08.2015 - 12:01
"Bu şaka değil"

Premier Lig'de sezonun ilk iki maçından da galibiyet çıkaramayan son şampiyon Chelsea, ilk galibiyetini West Bromwich Albion karşısında aldı. Yeni transfer Pedro'nun bir gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmada Maviler'in diğer gollerini Diego Costa ve Azpilicueta kaydetti. Courtois'nın bir penaltı kurtardığı maçın ikinci yarısında Chelsea kaptanı John Terry kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı. Geride kalan 3 haftada takımı ikinci kez 10 kişi kalan Jose Mourinho'nun maç sonu düzenlediği basın toplantısında, gündemde kırmızı kart vardı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Mourinho, "Sanırım artık bundan sonra antrenmanlarda oyuncularımı 11'e karşı 10 futbolcuyla çalıştıracağım. Bu şaka değil, gerçekten söylüyorum. Terry'nin kırmızı kartıyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyorum. Ancak şunu söylemem gerekir, aldığımız galibiyet birçok kişiyi mutsuz etmiş olabilir. Chelsea'nin kaybetmesi onların çok hoşuna gidiyor." ifadelerini kullandı.

İlk maçında golle buluşan ve Diego Costa'ya bir gol pası veren Pedro'nun performansını da değerlendiren Portekizli menajer, İspanyol hücum oyuncusunun çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...