Son Kartal ne zaman geliyor?

Beşiktaş'ın, Liverpool'dan sezon sonuna kadar kiralık anlaşmaya vardığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'nın yarın İstanbul'a gelmesi planlanıyor.

NTV Spor 24.08.2015 - 12:17
Son Kartal ne zaman geliyor?

Beşiktaş, Lucas Leiva için geri sayıma geçti. Siyah beyazlı kulüp, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı Brezilyalı oyuncuyu yarın İstanbul'a getirecek.

Transferde Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut, Leiva ile İngiltere'de bir araya geldi. Son görüşmenin ardından 28 yaşındaki oyuncu ile el sıkışıldı. Liverpool kulübü ile de 1 yıl kiralama konusunda anlaşma sağlandı. Buna karşın Leiva'nın, dün akşam Liverpool'un Arsenal ile oynadığı maça ilk 11 başlaması ve maç sonu menajer Brendan Rodgers'ın Leiva ile ilgili "Takıma çok iyi bir giriş yaptı. Sahada çok doğru işler yaptı" şeklindeki açıklaması kafalarda soru işareti yarattı. Ancak Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı oyuncuyu yarın İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirmeyi ve resmi sözleşmeyi imzalamayı planlıyor.

LUCAS LEIVA KİMDİR?
Futbola Brezilya'nın Gremio takımında başlayan Lucas Leiva, gösterdiği performansla İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool'un dikkatini çekti.

Lucas, 2007 yılında 10 milyon Euro karşılığında dönemin teknik direktörü Rafa Benitez tarafından İngiliz ekibi Liverpool'a transfer oldu. İlk senesinde Xabi Alonso, Mascherano ve Gerrard'ın gölgesinde kalan Brezilyalı oyuncu, Premier Lig'de 18 maçta forma giydi.

İngiliz ekibinde 8 sezon geçiren giyen Leiva, toplam 266 maçta 6 gollük performans ortaya koydu. Defansif orta saha olan Lucas, Brezilya Milli Takım formasını 22 kez giydi.

Sayfa Yükleniyor...