"Son şampiyonu yenmeyi başardık"

Osmanlıspor'un tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek çok önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

NTV Spor 25.08.2015 - 00:14
"Son şampiyonu yenmeyi başardık"

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'un deplasmanda son şampiyon Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın etkili isimlerinden Osmanlıspor'un file bekçisi Ahmet Şahin, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir başarıya imza atarak son şampiyon Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettiklerini vurgulayan Ahmet Şahin, Osmanlıspor'u daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

Çok zorlu bir mücadele olduğunu vurgulayan Ahmet Şahin, “İki taraf için de tempolu ve mücadele açısından çok çetin bir maç oldu. Son şampiyonu burada yenmek çok zordu, yenilsek çok büyük bir kaybımız yoktu. Ancak burada kazanmayı başardık. Osmanlıspor'u daha ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

Bu maça daha fazla konsantre olduklarını belirten tecrübeli kaleci, “Galatasaray maçına daha fazla konsantre olmak gerekiyordu. Çok yetenekli oyuncuları var. Biz de bunu başardık ve Galatasaray'ı deplasmanda yenerek çok önemli bir galibiyet aldık” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...