City lider!

Chelsea'nin Barcelona'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Pedro, ayağının tozuyla çıktığı West Bromwich karşısında 1 gol 1 asistle galibiyette büyük rol oynadı.

NTV Spor 25.08.2015 - 11:41
City lider!

Haftaya gol averajıyla lider başlayan Manchester City, Kolarov'un 60 ve Nasri'nin 88. dakikadaki golleriyle Everton deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

İki hafta sonunda bir puan toplayan Chelsea, yeni transferi Pedro'nun bir gol, bir asist ürettiği ve son 35 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmada, konuk olduğu West Bromwich Albion'ı 3-2 mağlup etti.

Manchester United, konuk ettiği Newcastle United, Arsenal da haftanın kapanış maçında ağırladığı Liverpool ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Liverpoollu Lucas Leiva, ilk 11'de başladığı karşılaşmanın 76. dakikasında yerini takım arkadaşına bıraktı.

Ligin yeni ekibi Bournemouth, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ı 4-3 yenerek bu sezon ilk 3 puanını aldı. Sezona, Arsenal galibiyetiyle başlayan West Ham, üst üste 2. maçını kaybetti.

Manchester City, 8 gol attığı ve kalesinde gol görmediği 3 hafta sonunda rakipleriyle arasındaki farkı 2 puana çıkardı. City'yi, 7'şer puanı bulunan Leicester City, Liverpool ve Manchester United takip etti.

GOL KRALLIĞI
İngiltere Premier Lig'deki gol krallığı yarışında, 4 gol kaydeden Leicester Cityli Riyad Mahrez zirvede yer aldı. Cezayirli kanat oyuncusunu, 3'er golü bulunan Swansea City'den Bafetimbi Gomis ve Bournemouth'tan Callum Wilson izledi.

HAFTANIN SONUÇLARI
Manchester United-Newcastle United: 0-0
Crystal Palace-Aston Villa: 2-1
Leicester City-Tottenham: 1-1
Norwich City-Stoke City: 1-1
Sunderland-Swansea City: 1-1
West Ham United-Bournemouth: 3-4
West Bromwich Albion-Chelsea: 2-3
Everton-Manchester City: 0-2
Watford-Southampton: 0-0
Arsenal-Liverpool: 0-0

 

Sayfa Yükleniyor...