"Maç başına 2 puan yeter"

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu konuk edecekleri Kardemir Karabükspor karşısında çok daha istekli, çalışkan ve arzulu bir oyun ortaya koyacaklarını söyledi.

NTV Spor 25.08.2015 - 16:25
"Maç başına 2 puan yeter"

Sözeri, basın sözcüsü Cengiz Güneş ile kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk 2 haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Alanyaspor maçlarında alınan beraberliklerin, paniğe yol açmaması gerektiğini söyledi.

Kurduğu takımın neler yapabileceğinin bildiğini dile getiren Sözeri, "Paniğe gerek yok. Şampiyonluğun reçetesi maç başına 2 puandan geçiyor. Kardemir Karabükspor ve Elazığspor maçlarını kazanarak 4 maçta 8 puana ulaşacağız. Bu da haftada 2 puan ortalamasını yakalamamız anlamına geliyor" diye konuştu.

Konuk edecekleri Kardemir Karabükspor'u saha ve seyirci avantajını kullanarak yeneceklerini belirten Sözeri, "Alanyaspor karşısında verdiğimiz pozisyonlarının tamamı, kendi ayağımızdaki topları kaybetmemizden kaynaklandı. Toparlanmamız gerektiğinin farkındayız. Kardemir Karabükspor karşısında çok daha istekli, çalışkan ve arzulu bir takım olacak. Bu ligde her takıma saygımız var. Bizim oyun anlayışımız temkinli ve takım savunmasını doğru yapmak üzerine kurulu. Gol yediğinizde 2 tane atmanız gerekiyor. Kardemir Karabükspor maçından alacağımız 3 puan bizi rahatlatacak." ifadelerini kullandı.
 

 

 

Sayfa Yükleniyor...