Trabzonspor'un yeni yıldızı antrenmanda

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bordo mavililerde yeni transfer Marko Marin ilk kez antrenmana çıktı.

NTV Spor 25.08.2015 - 20:57
Trabzonspor'un yeni yıldızı antrenmanda

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 30 Ağustos Pazar günü, Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.      

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın kapalı gerçekleştirilen sabah antrenmanıyla hazırlıklara başlayan bordo-mavililer, akşam da günün ikinci çalışmasını yaptı.
      
Chelsea'den kiralanan Marko Marin, yeni takımıyla ilk kez antrenmana çıktı. Dün gece Trabzon'a gelen, bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple sözleşme imzalayan futbolcu, antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla tanıştı. Alman futbolcu, sıcak diyalogları ve neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.
      
Teknik direktör Şota Arveladze, antrenmana geç kalan futbolculara uyarıda bulundu. Gürcü teknik adamın yaptığı kısa konuşmanın ardından başlayan antrenmanda, pas çalışmaları ve yarı sahada çift kale maç yapıldı.
      
Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi. Bir grup taraftar, antrenman öncesi futbolculara baklava ikram etti.

Sayfa Yükleniyor...