PSG'ye transferinde son viraj!

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, PSG yolunda. Sarı kırmızılı yönetim, genc futbolcunun satışına onay verdi.

NTV Spor 26.08.2015 - 17:02
PSG'ye transferinde son viraj!

Fransız ekibinin transfer dönemi boyunca sık sık temasta bulundugu Telles icin 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli isteyen Galatasaray, yapılacak son görüşmeden sonra son kararı verecek.

PSG'in teklifine olumlu bakan Alex Telles ise kariyerini Fransa'da sürdürmek istiyor. Galatasaray'da mutlu olan ancak gelen tekliften sonra kariyeri açısından PSG'nin daha iyi olacağını düşünen Telles, teknik ekip ile de görüşerek düşüncesini iletti. Galatasaray teknik ekibi, Telles'in düşüncesine olumlu yaklaşırken, yönetimin yapacağı son görüşmeden sonra transferin detayları netleşecek.

2013-2014 sezonunun devre arasında Gremio kulübünden 6 milyon 150 bin Euro'ya transfer olan genc futbolcunun yerini ise yeni transfer Lionel Carole alacak. Teknik direktor Hamza Hamzaoğlu, Carole'nin performansından memnun olduğunu yönetime bildirdi. Sarı kırmızılı ekipte Olcan Adın da geçiğimiz sezon savunmanın solunda görev yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...