"3 puanı tabelamıza yazdırmak istiyoruz"

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, PTT 1. Lig'de hafta sonu Elazığspor ile yapacakları maç için taraftara çağrıda bulunarak, "Taraftarımızla takımımız tek yürek olarak, 3 puanı tabelamıza yazdırmak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 26.08.2015 - 17:47
"3 puanı tabelamıza yazdırmak istiyoruz"

Başkan Şavluk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Pazar günü oynayacakları maçın, takım için önemli olduğunu vurgulayarak, taraftarı tribünlere davet etti.

Taraftara ihtiyaçları olduğunu kaydeden Şavluk, "Gün, birlik olma günüdür" diyerek, "Teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda, geçtiğimiz sezondan kalan oyuncularımızın yanı sıra çok iyi transferler yapıp, göze hitap eden bir futbol sergileyen takım oluşturduk. Son iki maçımıza baktığımızda, takımımızın oyun kalitesi gözle görülmekte. Artık bu takımın 12. adama ihtiyacı var. Bu zorlu lig mücadelesinde, 12. adam olursa tam bir takım olacağız. Denizlimizin markası olan Denizlispor'un tribünlerini artık dolu görmek istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Elazığspor maçında taraftarımızla takımımız tek yürek olarak, 3 puanı tabelamıza yazdırmak istiyoruz. Bu sebeple 7'den 77'ye tüm halkımızı tribünlerimize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan yeşil-siyahlı takım, karşılaşmanın hazırlıklarını, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

 

Sayfa Yükleniyor...