"İstanbul'a tur atlamak için geldik"

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun rövanşında Fenerbahçe'yle yapacakları maçta, hakem hatası olmadan eşit şartlarda mücadele etmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 26.08.2015 - 20:52
"İstanbul'a tur atlamak için geldik"

Yunan teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına, takımının Brezilyalı futbolcusu Eduardo Brito ile katıldı.

İlk maçta 1-0 kaybetmelerine rağmen İstanbul'a tur atlamak için geldiklerini vurgulayan Grigoriou, "Sonuç ne olursa olsun buraya turu geçmek için geleceğimizi söylemiştik. Eşit şartlarda mücadele edeceğimizi umuyorum. Sonucu futbolcular belirlesin. Çok zor bir deplasmanda, çok zor bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz. Takımıma da güvenim sonsuz. Futbol, ilginç ve sihirli bir oyun. Hakem son düdüğü çalmadan kimse ne olacağını kestiremiyor" ifadelerini kullandı.

Turun ilk maçında çok fazla hakem hatasıyla karşılaştıklarını vurgulayan Yunan teknik adam, "İlk maçtaki hakemin de iyi niyetli olduğunu biliyorduk. Maç kasetini izledikten sonra hakem hatasından oluşan bir demet düştü önümüze. Umarım yarın hakem hataları demetiyle karşı karşıya kalmayız. Hiçbir maçta hakemlerle ilgili ön yargım olmadı. Maçtan sonra da umarım böyle bir hava içerisinde olmam" değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı futbolcu Brito ise ilk maçta yapamadıklarını İstanbul'da başarmak istediklerini anlatarak, "İlk maçta biraz daha dikkatli olsaydık sonuç değişik olabilirdi. Atina'daki maç geride kaldı. Umarım Atina'da yapmak istediklerimizi yarın gerçekleştirebiliriz. Zor maç olacak ama varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

ATROMITOS HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Atromitos, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Grigoriou yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleşti. Antrenmanın kapalı bölümünde ise Yunan ekibinin yarınki maçın taktiğini çalıştığı öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...