Suskunluğunu hat-trick'le bozdu!

Uzun süredir gol atamadığı için eleştirilen Wayne Rooney, Club Brugge karşısında sahanın yıldızı oldu. Deneyimli oyuncu, Sinan Bolat'ın koruduğu Club Brugge filelerine tam 3 gol bıraktı.

NTV Spor 27.08.2015 - 11:36
Suskunluğunu hat-trick'le bozdu!

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Club Brugge'ü 4-0 yenen Manchester United'da Wayne Rooney'in performansı ön plana çıktı. Haftalardır gol atamayan İngiliz forvet, Belçika'da şanssızlığını kırdı ve Club Brugge filelerini tam 3 kez havalandırdı. Javier Hernandez'in bir penaltı vuruşunu değerlendiremediği maçta hat-trick yapan Rooney, 10 maçlık gol orucuna da son verdi.

Karşılaşma sonrası konuşan İngiliz futbolcu, üzerinde hiçbir baskı olmadığını dile getirdi. Gol atamadığı için stres yaşadığı şeklinde yapılan eleştirilere kulak asmadığını belirten Wayne Rooney, Club Brugge karşısında yakaladığı gol şanslarını değerlendirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Manchester United menajeri Louis van Gaal ise; kaydettiği gollerle Rooney'in güveninin yerine geleceğini dile getirdi. Hollandalı çalıştırıcı, Rooney'nin ilerleyen haftalarda daha çok gol atacağına inandığını belirtti.

Sayfa Yükleniyor...